Sledujte ikony hollywoodského filmu celý říjen na AMC

8. října 2018·Zprávy·Daniela Procházková

Tři drsňáci, tři fešáci, tři hollywoodské hvězdy jdou v čele hvězdné sestavy, kterou můžete sledovat na televizní stanici AMC již tento říjen. Liam Neeson, George Clooney a Jason Statham se představí v rolích chlapů, kteří nejdou pro ránu daleko. A je jedno, jestli se jedná o úder pěstí nebo výstřel z pistole.

Liam Neeson jako soukromý detektiv a bývalý agent tajné služby Bryan Mills musí opět zachraňovat své nejbližší. Albánský papá, jehož syna před dvěma lety v Paříži spolu s jeho celým gangem obchodníků s bílým masem Mills nemilosrdně pozabíjel, se totiž chce pomstít. A tak unese jeho bývalou manželku Lenore, se kterou je Mills na dovolené v Istanbulu. Jak to všechno dopadne, napoví adrenalinem nabitý film “96 hodin: Odplata“, který vás čeká na AMC už 19. října ve 20:15.

A když už jsme u adrenalinu… existuje tisíc způsobů, jak si ho v krvi pořádně zvednout. A Jason Statham jako Chev Chelios ho potřebuje opravdu hodně. To když ho jeho největší rival otrávil jedem, který ho zabije, pokud si Chelios neudrží hladinku. Adrenalinu samozřejmě. Bitky, honičky a autonehody. Nic jiného ho nezachrání od jisté smrti. Teda do té doby, než nalezne protilátku. Jestli se mu to povede, můžete sledovat ve filmu “Zastav a nepřežiješ“ na AMC 26. října ve 22:00.

Chvilku oddychu hledá I George Clooney jako nájemný vrah Jack. Přeci jen, být nájemným vrahem není žádný med. Neustálé cestování z místa na místo, snajpři za zády a čas od času nutnost odpravit milenky, když zjistí jeho pravou identitu. Na italském venkově si užívá konečně chvilku klidu. Jenže ne nadlouho. Dokáže svůj poslední džob v životě dotáhnout do úspěšného konce? To zjistíte 17. října ve 22:00 na AMC ve filmu “Američan“.

A to není všechno, protože na téhle filmové a seriálové stanici můžete sledovat ty největší hollywoodské trháky každý týden, den a hodinu. Od rána do večera a třeba i celou noc.

Zprávy - další články

Doporučujeme