Slunečné počasí vydrží i na Dušičky. Bude se však hodit i deštník?

1. listopadu 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Vypadá to, že si relativně slunečného počasí užijeme i nadále. O víkendu se sice mohou místy objevit přeháňky, ale jinak se můžeme těšit na sluneční paprsky. Na většině území bude průměrně 16 stupňů Celsia.

V pátek bude oblačno až zataženo, přechodně i polojasno. Ráno se mohou ojediněle objevit mlhy. Během dne se mohou místy vyskytnou přeháňky. Nejnižší noční teploty v Čechách 9 až 4 °C, na Moravě a ve Slezsku 15 až 10 °C. Nejvyšší denní teploty 11 až 15 °C. Na východě republiky bude o něco tepleji, konkrétně 14 až 18 stupňů Celsia.

Sobota bude velmi podobná poslednímu pracovnímu dni. Čeká se oblačno až polojasno. Na většině území se mohou objevit přeháňky nebo déšť. V noci se teploty budou pohybovat mezi 12 až 8 °C. Denní teplota se bude pohybovat v rozmezí 11 až 15 stupňů Celsia.

V neděli se obloha během dne začne vyjasňovat. Bude polojasno nebo skoro jasno. Ojediněle se však může objevit mrholení. Nejnižší noční teploty 10 až 6 °C, při malé oblačnosti může teplota místy klesnout ke 4 °C. Nejvyšší denní teploty se vyšplhají na 14 až 18 stupňů Celsia. Na některých místech při nízké oblačnosti lze očekávat teploty do 11 °C.

Počasí podobné tomu nedělnímu lze očekávat i na začátku nového pracovního týdne. Bude polojasno a nejvyšší denní teploty vystoupí na 14 až 18 °C.

Zprávy - další články

Doporučujeme