Štěňátko mu zemřelo šest hodin po zakoupení v náruči: Bylo to hrozné, řekl zdrcený otec

10. března 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Muž a jeho štěňátko se stalo obětí necitlivých chovatelů zvířat. Richard Gray pořídil dceři k narozeninám štěně Border kolie. Bohužel si společného času moc neužili. Fenečka mu po šesti hodinách od koupě zemřela v náručí. Informoval o tom server The Mirror.

Pejska pořizoval k 10. narozeninám své dceři. Mám těžkou epilepsii a nemohu pracovat. Takže mi chvíli trvalo, než jsem našetřil dostatek peněz, popisuje začátek příběhu Gray pro The Mirror.

Když jsem viděl inzerované štěně kolie na videu, které vypadalo plné života, kontaktoval jsem prodejce, uvedl pro server. Prodávající byla sice z Glasgow, ale sama navrhla, že mu štěně ochotně doveze. Řekla, že chce peníze na ruku,” dodal Gray.

Když žena ve věku 25 až 30 let dorazila k muži domů, tak mu psa doslova hodila do náruče, vytrhla peníze z ruky a okamžitě utíkala zpět do svého auta. Hned jsem věděl, že tady něco nehraje. Když jsem zašel do domu a chtěl psa postavit na zem, tak okamžitě upadl na podlahu a nemohl vstát,” popisuje zdrcený tatínek.

Richard se snažil sehnat pomoc, bohužel nikdo z veterinářů nemohl dorazit. Bylo to hozné. Snažil jsem se ho krmit přes hadičku, ale nechtěl. Věděl jsem, že už mu moc času nezbývá, řekl pro The Mirror. Border kolie zemřela šest hodin po setkání. Ve 12:29 naposledy vydechla v mé náručí, dodal.

Následující den kolii i s hračkou zabalil do krabice a odvezl k veterináři, kde pejska nechal zpopelnit. Gray dal posléze podnět skotské policii, která se případem začne v nejbližší době zabývat.

Zprávy - další články

Doporučujeme