Synovec Meghan Markle přinesl do klubu nůž! Podle Trumpa prý v Londýně není bezpečno

22. května 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Pětadvacetiletý synovec Meghan Marklové, která se o víkendu provdala za prince Harryho, dostal varování od policie, protože do londýnského klubu přišel s nožem. Strážníkům prý tvrdil, že si nůž přivezl z USA do Británie, jelikož americký prezident Donald Trump řekl, že v Londýně je nebezpečno. Informoval o tom britský list The Sun.

Synovec vévodkyně ze Sussexu Tyler Dooley otevřeně ostraze u vstupu do klubu Bacchus v Kingstonu na jihozápadě Londýna v noci ze soboty na neděli přiznal, že u sebe má nůž, jenž si přivezl ze Spojených států. Následně byla přivolána policie, která muži dala varování a mluvila rovněž s jeho kamarádem, který jí odevzdal pepřový sprej.

Dooley rozhodnutí přijet do Británie s nožem podle nejmenovaného svědka zdůvodnil tím, že Trump hovořil o kriminalitě v Londýně. Nůž policii synovec odevzdal dobrovolně. Britská policie ani jednoho z mužů nejmenovala, jelikož nikdo nebyl obviněn.

Trump se tento měsíc nechal slyšet, že některé nemocnice v Londýně v důsledku vysokého počtu pobodaných pacientů připomínají “válečné zóny”.

Od začátku letošního roku se Londýn potýká s vlnou násilných útoků, často spojených s gangy. Mezi oběťmi, kterých bylo od ledna více než 50, byli i nezletilci.

Dooley, který legálně pěstuje marihuanu v americkém státě Oregon, je syn bratra Markleové Thomase Marklea juniora. Sourozenci mají společného pouze otce a neudržují spolu kontakt.

Matka Markleové Doria Raglandová byla jedinou členkou rodiny nevěsty na sobotní svatbě. Otec Markleové nepřiletěl ze zdravotních důvodů.

Zdroj: ČTK

Zprávy - další články

Doporučujeme