To bylo o fous! Hasiči na výjezdu se jen těsně vyhnuli kamionu v protisměru

6. srpna 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: facebook.com/hzskvk

Hasiči mířící k zásahu měli velké štěstí, že se jen těsně vyhnuli srážce s kamionem. U Andělské Hory u Karlových Varů je v zatáčce totiž nepříjemně překvapilo nákladní vozidlo v protisměru. Hasiči video zveřejnili na facebooku.

Hasiči jeli k dopravní nehodě nákladního auta u Andělské Hory. V kopci z Karlových Varů na Prahu se těsně museli vyhnout kamionu, který jel dolů z kopce v protisměru. Nikomu se nic nestalo. Kamera v autě nenahrává zvuk, řidiči kamionu, který přejel plnou čáru do protisměru, tak nemůžeme pustit komentáře hasičů v autě, když mu uhýbali, aby zabránili čelní srážce,” uvedli hasiči na facebookové stránce, kde se k situaci vyjádřili.

Andělka

Záběr z kamery auta hasičů při jízdě k zásahu. Hasiči jeli k dopravní nehodě nákladního auta u Andělské Hory. V kopci z Karlových Varů na Prahu se těsně museli vyhnout kamionu, který jel dolů z kopce v protisměru. Nikomu se nic nestalo. Kamera v autě nenahrává zvuk, řidiči kamionu, který přejel plnou čáru do protisměru, tak nemůžeme pustit komentáře hasičů v autě, když mu uhýbali, aby zabránili čelní srážce.

Zveřejnil(a) HZS Karlovarského kraje, www.hzs-kvk.cz dne Neděle 4. srpna 2019

Zprávy - další články

Doporučujeme