To snad ne! Německé děti letí se společností, která před rokem zavinila smrt jejich kamarádů!

15. března 2016·Zprávy·Redakce

Téměř rok po havárii letadla společnosti Germanwings, kterou způsobil kopilot Lubitz, se vydali žáci z německého města Haltern am See opět na výměnný pobyt do Španělska. A to se stejnou leteckou společností!

Třiadvacet studentů a dva učitelé gymnázia z německého Halternu na tradiční návštěvu partnerské školy v katalánském Llinars del Vallés vyrazili už před týdnem. Dnes by se měli vrátit do Německa, a to stejně jako jejich zesnulí spolužáci na palubě letadla společnosti Germanwings. Společnost, jejíž stroj se loni 24. března zřítil ve francouzských Alpách, vybrali údajně “z praktických důvodů”.

Při havárii letu z Barcelony do Düsseldorfu zahynulo všech 150 lidí na palubě, 72 jich pocházelo z Německa, přibližně pět desítek ze Španělska. Nehodu podle vyšetřovatelů záměrně způsobil druhý pilot Andreas Lubitz. Využil odchodu kapitána na toaletu, v kokpitu se zamknul a záměrně zahájil klesání, které skončilo nárazem stroje do hor v rychlosti 700 kilometrů v hodině. Mezi oběťmi bylo 16 žáků a dvě učitelky z gymnázia v Halternu. 

Zdroj: DPA. 

ŠOK! Kopilot nechal německé letadlo záměrně padat!

Pilot “SEBEVRAH” měl na den letu neschopenku! Roztrhal ji!

Zprávy - další články

Doporučujeme