Urážky novinářů od Babiše jsou přes čáru, řekl v Pressklubu Gazdík

5. února 2017·Press klub·Redakce

V Pressklubu Frekvence 1 byl hostem místopředseda Poslanecké sněmovny a předseda hnutí Starostové a nezávislí Petr Gazdík. Ten mimo jiné řekl, že urážky novinářů od Andreje Babiše jsou přes čáru.

“Neměl by to tak dělat. A když už si to dovolí, tak by měl uvést, kteří novináři jsou tou zkorumpovanou pakáží. Pan vicepremiér dává více na své dojmy. Ztrácí půdu pod nohama. Rétorika je ale jeho silnější stránka. Po éře nabubřelých politiků, kteří byli voskoví a gumoví, tak Andrej Babiš umí říct, teď jej cituji: ‚Já viem, jsme to pojebali‘, a tím zaujme,“ řekl v úvodu Pressklubu moderátora Luboše Xavera Veselého Gazdík. Andrej Babiš nazval v minulých dnech novináře z pořadu Reportéři ČT „zkorumpovanou pakáží“, což je podle Gazdíka už přes čáru.

Další Presskluby Frekvence 1 si poslechněte ZDE.

Co se zveřejnění majetku politiků týká, Gazdík prý nemá co skrývat. “Jsem připraven se svléct. Nevím, co ve vztahu k majetku myslí Andrej Babiš tím pindíkem, toho ukazovat nechci, ale jinak jsem ukázal vše. Každý rok podávám dle zákona o střetu zájmů své přiznání,” uvedl předseda hnutí Starostové a nezávislí.

Poslechněte si

Press klub - další články

Doporučujeme