Už bude zase Sám doma. Trailer nového remakeu všemi milovaného vánočního filmu je na světě

15. října 2021·Zprávy·Dominika Číčelová

Sám doma (Foto: 20th Century Fox)

Rozkošný blonďatý rošťák jménem Kevin McCallister musel hned dvakrát čelit zákeřným banditům. Jenže tomuhle klučíkovi, kterého si každý zamiloval, je už 41 let, a tak je na čase přijít s dalším remakem o klukovi, který zůstane sám doma a musí zcela sám bránit svůj domov před zloději. Zda se úspěchem tento remake alespoň přiblíží původní verzi, můžeme jen hádat. Na trailer se už můžete podívat na kanále YouTube.

Macaulay Culkin je herec, který před třiadvaceti lety zazářil jako malý Kevin, kterého zapomněla rodina doma a odletěla na Vánoce do Paříže. On úplně sám musel ubránit jak sebe, tak i celý dům před Mokrými bandity. Tento film si zamilovala neuvěřitelná spousta lidí a jen málokdo by si Vánoce (které už se kvapem blíží) dokázal bez tohoto tradičního filmu představit.

Nový remake, ve kterém nebude blonďatý Kevin, ale desetiletý baculatý Max, bude pravděpodobně celkem přesnou kopií původního filmu. Nebude chybět velká rodina odjíždějící na Vánoce pryč, zapomenutý chlapec doma, ustaraná maminka, která se bude snažit dostat zpět za svým synem, ani dům plný nástrah, ve kterém zloději schytají nejednu bolestivou ránu.

Na YouTube je možné shlédnout rozdílnost, nebo spíše podobnost obou filmů.

Komentáře na ČSFD ale jasně naznačují, že nikdo od tohoto filmu nemá velké očekávání. Nikdo totiž nedá dopustit na původní verzi a je jen málo pravděpodobné, že by se tahle další nová té první vyrovnala.


Zprávy - další články

Doporučujeme