VIDEO: Fanoušci se asi správně modlili, smál se trenér Liberce po senzaci v Marseille

2. října 2015·Zprávy·Redakce

Fotbalisté Slovanu Liberec se včera postarali o senzaci v Evropské lize. Vyhráli na hřišti francouzského giganta Olympique Marseille 1:0 a šokovali celou Evropu.

“Jsem hrdý na kluky, na všechny ty lidi okolo, i když vím, co za tím bylo, jaké obrovské štěstí jsme měli. Asi se za nás modlili všichni blízcí v Liberci, všichni lidé, kteří nám fandí, asi byli včera a dnes v kostele,” smál se po zápase trenér Liberce Jindřich Trpišovský.

Nejhůř mu prý bylo v úvodu. “Marseille na nás vlítla neskutečným způsobem, to je úplně jiný svět. Máte dojem, že je to zrychlené a hledáte tlačítko, aby to bylo v normálním režimu. Nepodrželi jsme balon a do konce bylo ještě daleko,” uvedl kouč, jenž z pověrčivosti strávil celý zápas v obleku.

“Po dvaceti minutách mi bylo hrozné horko a nemohl jsem se hýbat, pořád jsem chtěl ze sebe oblek sundat. Ale Tomáš Koubek chytal jednu šanci za druhou, tak jsem si říkal, že to nemůžu sundat, nebo dostaneme gól. Vydržel jsem v tom až do konce a asi v něm budu muset v Evropě dál chodit,” dodal s úsměvem.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme