VIDEO: Muž v Praze přes hodinu znásilňoval ženu! Pátrá po něm policie

19. března 2019·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: www.tydenikpolicie.cz

V sobotu 2. března chvilku před čtvrtou hodinou ráno zatím neznámý pachatel kousek od ulice Pod Altánem v Praze 10 na panelové cestě znásilnil šestapadesátiletou poškozenou, která se vracela z nákupu.

Pachatel ženu oslovil u fotbalového stadionu, nabídl jí pivo a chtěl si půjčit zapalovač, což odmítla. Pak ji ještě chvilku sledoval a u železničních kolejích na panelové cestě zaútočil. Nejprve poškozenou povalil na zem, začal ji dusit a pak znásilnil. Žena se snažila bránit, křičela o pomoc, ale proti fyzicky dobře disponovanému pachateli neměla šanci. Celé znásilnění trvalo více než hodinu a potom pachatel z místa odešel.

Popis pachatele

Věk okolo 45 let, výška asi 180 cm, snědá pleť, mohutná sportovní postava a pod nosem měl odrostlé chmýří světlé barvy. Mezi penisem a šourkem měl piercing v podobě čtyř kuliček. Pravděpodobně se jednalo o cizince, který sice při přepadení moc nemluvil, ale podle toho co řekl, tak se poškozená domnívá, že by se mohlo jednat o Ukrajince nebo Rusa. Oblečený byl do lehké asi šusťákové červené bundy bez kapuce se zapínáním na zip a modrých tmavších riflí.

Za trestný čin znásilnění pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme