VIDEO: Nepochopitelný manévr mladé řidičky vyšetřuje policie

24. února 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Neuvěřitelný kousek natočila v pátek odpoledne kamera vozidla, které jelo za čtyřiadvacetiletou řidičkou. Mladá žena při předjíždění kamionu přejela přes dvojitou čáru a skončila v protisměru. Nechybělo málo a došlo k neštěstí!

Nad tímto videem skutečně zůstává rozum stát. Čtyřiadvacetiletá žena jedoucí ve voze Škoda Octavia po dálnici I/11 nedaleko Českého Těšína se v místě s dvojitou plnou čarou rozhodla předjet kamion. Neváhala proto vyjet zcela děsivým manévrem do protisměru, kde se málem srazila s protijedoucím autem.

Aby předešla srážce, přejela rychle do jiného pruhu, taktéž proti směru její jízdy. V tom se však stalo něco podobného a jen zázrakem ke srážce nedošlo. Neobyčejně riskantní jízdu natočila kamera za předním sklem muže, který jel za nezodpovědnou ženou.

Případem, o kterém informoval Karvinský deník, se zabývá policie a vyzývá svědky, aby se přihlásili. Nebezpečnou řidičku se sice podařilo vypátrat ještě v pátek, důležitá jsou však svědectví dalších lidí. V případě, že by vyšlo najevo ohrožení více než sedmi osob totiž může jít o trestný čin. Prohlédněte si video, které se objevilo na Facebooku.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme