VIDEO: Pár gay tučňáků ukradl v zoo mládě jiným rodičům

28. září 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Odense Zoo (Facebook)

V dánské zoo se podařilo natočit hádku tučňáků o mládě, které bylo přivlastněno gayským párem tohoto zvířecího druhu. Informoval o tom deník Daily Mirror.

Pár tučňáků nechal o samotě své mládě a šel si zaplavat. Malého tvora si všiml pár gay tučňáků, který situace využil a mládě si vzal pod svá křídla.

Viděla jsem, že něco bylo úplně špatně,” popsala situaci v dánské zoo pro místního zpravodaje ošetřovatelka Sandie Hedegård Munck.

Rodiče zmizeli a mládě bylo zkrátka uneseno. Byl to pár gay tučňáků, kteří ho čapli a poté stáli po jeho boku,” dodala s tím, že je přesvědčená, že si gay pár o mláděti myslel, že je zkrátka samotné.

Pingvindrama: Unge genforenes med forældre

Nyt i sagen om den kidnappede pingvin! ? Efter et døgn måtte vores dyrepasser Sandie gribe ind for at få ungen tilbage til sine forældre. Det udløste en kamp blandt de to pingvinpar, men som erstatning for ungen har Sandie givet de to hanner et pingvinæg, som de kan passe i stedet. Nu er der igen fred og idyl i pingvinanlægget.?

Zveřejnil(a) Odense Zoo dne Úterý 25. září 2018

Ačkoli to vypadalo, že otec mláděte je celkem v klidu, matka byla o něco agresivnější, když si pro mládě k páru došla. Nakonec to skončilo bez újmy na zdraví a mládě se vrátilo ke svým rodičům.

Zprávy - další články

Doporučujeme