VIDEO: Rozzuřený tenista si došel pro křičícího diváka. Jaká byla jeho reakce?

8. června 2018·Zprávy·Lukáš Vaněk

Zdroj: Tennis Channel (Twitter)

Argentinského tenistu Juana Martina Del Potra během čtvrtfinálového zápasu tenisového turnaje French Open v Paříži pořádně naštval jeden fanoušek, který během jeho podání zakřičel. Tenista byl v tu chvíli vyveden z koncentrace a udělal dvojchybu, čímž ztratil hru.

Souboj s chorvatským dlouhánem Marinem Čilićem o místo v semifinálové bitvě se světovou jedničkou Rafaelem Nadalem ze Španělska byl velmi vypjatý. Argentinec Del Potro stál na konci druhého setu proti brejkbolu svého soupeře. V případě, že by bod prohrál, Čilić by šel servírovat na vítězství 7:5 ve druhém setu a srovnání zápasu na 1:1 na sety. Del Potrovi zbývalo už jen druhé podání. Pokud by jej zkazil, znamenalo by to dvojchybu a využitý brejkbol chorvatského tenisty.

Během servírování však někdo z publika při naprostém tichu zakřičel a Del Potro podání zkazil. Zatímco Čilić odběhl na lavičku se občerstvit a připravit se na ukončení setu při svém podání, rozzuřený Argentinec se podíval do publika a začal se ptát, kdo to byl.

Posléze šel k tribuně blíže a zeptal se konkrétního diváka, jestli neví, kdo to byl. Divák však nevěděl. “Byl to nepříjemný moment, udělal jsem dvojchybu. Proto jsem se tak naštval. Ale nemohl jsem najít toho, kdo to udělal,” uvedl Del Potro na tiskové konferenci po zápase, který nakonec vyhrál 3:1 na sety.

Druhý set tedy Argentinec sice po incidentu ztratil, ale další dva bez problému ovládl. “Šel jsem kvůli tomu blíž a ptal se diváků, kdo to byl. Ale bohužel. Pořád ho marně zkouším najít,” uvedl už s úsměvem na tváři Del Potro.

Zprávy - další články

Doporučujeme