VIDEO: Takhle si žil Krejčíř v Jižní Africe! Jeho vila se prodává

25. listopadu 2015·Zprávy·Redakce

Vila na útesu v luxusní čtvrti Johannesburgu, ze které je úžasný výhled. Má tři garáže, venkovní bazén a obrovskou koupelnu, kde by bylo možné pořádat taneční večírky. Tak si žil český uprchlík Radovan Krejčíř.

Krejčíř čelí v Jihoafrické republice několika procesům a v srpnu byl shledán vinným v jednom z nich. Momentálně je ve vězení a jeho dům ve čtvrti Bedfordview se bude v sobotu prodávat. Proto do něj na začátku týdne pustili reportéry, kteří dostali hodinu na podrobnou prohlídku.

U příjezdové cesty do domu jsou tři garáže, které ještě před pár lety ukrývaly luxusní čluny, auta a motorky. Největší dojem na návštěvníky učinila prostorná koupelna, kde by bylo možné pořádat taneční večírky, ale v níž jsou jediná vana a toaleta umístěné tak, aby z nich byl dobrý výhled skrze prosklenou stěnu. Srdce domu je ve druhém patře, kde se nachází salon a bohatě vybavená kuchyně.

Krejčíř přesídlil do JAR ze Seychel, kam utekl před policejním vyšetřováním v Česku. Dům získal v roce 2008 za 13 milionů randů (23 milionů korun). Vstoupil prý do něj s kufříkem napěchovaným penězi a prohlásil, že bude jeho. Do prodeje půjde kromě tohoto sídla také Krejčířovo venkovské útočiště u řeky Vaal. 

 

Zprávy - další články

Doporučujeme