VIDEO: Takhle slaví Sparta, když porazí Plzeň! Bude slavit i dnes?

9. května 2015·Zprávy·Ivana Zítová

V první fotbalové lize se dnes může rozhodnout o titulu! Druhá Sparta v utkání 27. kola přivítá na vyprodané Letné vedoucí Plzeň, a pokud zvítězí, svého konkurenta bodově dostihne a zvýší své šance na obhajobu titulu. Podívejte se, jak slavili letenští před dvěma lety, když Viktorku porazili.

 

Na podzim kralovala Plzeň. Sparta se ale zvedá

 

Sparta čtyři kola před koncem ztrácí na Plzeň tři body. Na podzim prohrála na západě Čech 0:2, takže má s Viktorií horší vzájemnou bilanci, která při bodové rovnosti rozhoduje o konečném umístění.

“Je to poslední možnost porvat se o titul, ale neděláme z toho nic mimořádného. Hrajeme o titul v době, kdy už jsme nečekali, že o něj hrát budeme. Takže vyklepaný z toho nejsem,” řekl trenér Sparty Zdeněk Ščasný. “Musíme vyhrát minimálně o dva góly, takže musíme útočit a nesoustředit se jen na obranu. Ale bude to těžké, přece jen je Plzeň soupeř jiného kalibru než Hradec nebo Budějovice,” uvedl obránce Pavel Kadeřábek.

Plzeňští fotbalisté na Letné v součtu se Superpohárem třikrát za sebou prohráli bez vstřelené branky. Rozhodně prý nebudou hrát na remízu nebo na jednobrankovou prohru. “Chceme si to rozdat jako rovný s rovným. Určitě nekalkulujeme s tím, že prohra o jeden gól je třeba ještě dobrá,” řekl obránce David Limberský.

 

Další program:

 

Zápas na Letné začne v 19:15. Už od 15 hodin se bude hrát utkání Hradec Králové – Baník Ostrava, v 16:00 mají výkop duely Příbram – Slavia Praha, Jihlava – Teplice a České Budějovice – Dukla Praha.

Zprávy - další články

Doporučujeme