Zabil jsem dvě mouchy jednou ranou! Šprýmař (39) na sebe zavolal policii, hrozí mu pokuta

29. dubna 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

S kuriózním případem se musela vypořádat policejní hlídka ze Znojemska. Nejmenovaný muž (39) totiž zavolal na tísňovou linku 158 s dramatickým přiznáním, že spáchal "špatnou věc". Po příjezdu policistů však vyšlo najevo, že šlo jen o specifický projev smyslu pro humor.

Muž ze Znojemska zatelefonoval na bezplatnou policejní linku ve čtvrtek před čtvrtou hodinou odpolední. Opakovaně tvrdil, že udělal velmi špatnou věc, konkrétnější informace však poskytnout odmítl. Prohlašoval, že „chce zavřít, nebo aspoň do vazby“.

Neváhal uvést celé jméno, datum narození i přesnou adresu místa, na kterém se nacházel. Po příjezdu policejní hlídky však vyšlo najevo, že situace vůbec není tak dramatická, jak se mohlo zdát. „Zabil jsem dvě mouchy jednou ranou!“ vytasil se muž s přiznáním.

Podle informací policie se jedná o svéprávnou osobu. Případ bude nadále řešit Český telekomunikační úřad. Vtipálkovi hrozí obvinění z přestupku zlomyslného volání na číslo tísňové linky. Za to mu ze zákona může být udělena pokuta až 200 000 Kč.

Zprávy - další články

Doporučujeme