Zákazníci si stěžují na slevový portál Pepa.cz: Za své peníze nic nedostávají

6. dubna 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Slevový portál Pepa.cz nabízí jak akční ceny za různé zboží, tak i za turistické zájezdy. V současné době se na něj však snáší vlna kritiky ze stran zklamaných zákazníků, hotelů i cestovních agentur. Společnost totiž již několik měsíců neproplácí některé pohledávky a škody jdou podle Radiožurnálu již do stovek tisíc korun. 

Provozovatel portálu Pepa.cz, který je v současné době v problémech, je společnost Hoteluju.cz. Jednatelem obou společností je muž jménem Róbert Tóth (50) s trvalým bydlištěm na Ukrajině. Ten však na výzvy zákazníků ani novinářů údajně nereaguje. Celá věc se nejspíš bude řešit soudně, jelikož někteří podvedení podávají na firmy trestní oznámení.

“Začalo to až od prosince, kdy byl problém s proplácením. S tím, že nebylo na účtu to, co mělo být. Pak nás začaly kontaktovat postupně i ostatní společnosti, který prodávají na Pepovi, že na ně podávají trestní oznámení a jestli se chceme přidat,” popsala Tereza Bobková z trutnovské cestovní kanceláře Eli-line Radiožurnálu, který se případem zabývá.

“Nabídli mi buď nějaký kredity na jejich stránkách, abych si objednal něco jiného, nebo vrácení peněz. Takže jsem jim poslal dopis, že chci peníze vrátit, to mi potvrdili. Potom jsem psal, že jim počkám ještě týden a potom už to začnu řešit jinak. A na to mi už neodepsali. Skoro osm tisíc, to jim jako nenechám jen tak,” sdělil stanici jeden z podvedených zákazníků, Martin Čáp.

 

 

Zprávy - další články

Doporučujeme