Zásnuby? Babišova kráska Liza (30) se na internetu chlubí prstenem

30. listopadu 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdorj: VK

Tajemná kráska s Krymu, se kterou se měl Babiš mladší seznámit během svého nedobrovolného pobytu v Krivom Rogu, se už dostala i do českých médií. Ukrajinským reportérům se ji podařilo vypátrat na sociálních sítích, kde toho na sebe prozrazuje opravdu hodně. Nechybí ani snímek, na kterém se mladá maminka chlubí impozantním prstenem! Čeká snad premiérova syna svatba? 

Ukrajinka jménem Lizaveta (30) se se synem českého předsedy vlády měla seznámit v Krivom Rogu na území Krymu. Mladá žena tam žije společně se svým desetiletým synem. Podle ukrajinských reportérů tam bydlí v jednopokojovém bytě, pravidelně však na čas odjíždí na krymskou Jaltu. Čím se mladá maminka živí, je nadále tajemstvím. Server iRozhlas upozornil na to, že podle ukrajinských reportérů nebyla Liza nikdy oficiálně zaměstnána.

Informaci o zásnubách potvrdil dokonce i premiér Andrej Babiš. S Ukrajinkou Lizavetou (30) se měl setkat během návštěvy syna ve Švýcarsku. “Doufám, že dnes už všichni chápete, že můj syn byl na Krymu na výletě, kde navíc poznal svou přítelkyni. I to je asi pro někoho problém. Přítelkyni, se kterou je momentálně zasnoubený, a já jsem tomu strašně rád,” prohlásil Andrej Babiš starší 23. listopadu na půdě Sněmovny.

Zprávy - další články

Doporučujeme