Zelené tílko jste nesehnali? Nezoufejte! Jiří Kajínek bude mít autogramiádu v pražském knihkupectví

14. září 2017·Zprávy·Karolína Stránská

Ač by se tak mohlo na první pohled zdát, nejedná se o jednu z mnoha žertovných událostí, které se od propuštění Jiřího Kajínka na Facebooku vyrojily a za nimiž stojí uživatelé. Tato autogramiáda se konat skutečně bude a Jiří Kajínek zde představí svou knihu.

Jiří Kajínek, který si odseděl 23 let za dvojnásobnou vraždu, ostatně rozdával autogramy na všechny strany už při odchodu z věznice.

Marketingové týmy nezahálí. Ač se na svobodu dostal v květnu, na policích knihkupectví se již stihlo objevit nové vydání publikace “Můj život bez mříží”. Právě tu nyní představí sám její autor přímo v pražské prodejně, která ji prodává a nabízí.

Kajínek se zde mimo jiné svěřuje, proč se odmítá smířit s trestem za vraždy, které nespáchal. Je možné, že se nejedná o poslední akci podobného charakteru. V závěru titulu “Můj život bez mříží” je příslib vydání druhého dílu o tom, co bylo dál.

[totalpoll id=”196842″]

Událost se podle očekávání setkala s nesouhlasem ze strany uživatelů sociálních sítí. “No říká se – negativní reklama, taky reklama, ale tohle je teda velká síla,” napsal uživatel Michal Novák. Autogramiádu a její uskutečnění odůvodňuje pořadatel zájmem čtenářů a dotiskem Kajínkovy knihy. Autora sice považuje za kontroverzní postavu, ale uvádí, že každý má právo se rozhodnout, jakou knihu si přečte a jakou autogramiádu navštíví.

Dobrý den, ptáte se nás, proč pořádáme autogramiádu Jiřího Kajínka. Odpověď je jednoduchá. Pokud nějakou knihu najdete v…

Zveřejnil(a) KNIHY DOBROVSKÝ dne 14. září 2017

Zprávy - další články

Doporučujeme