Zemanův účet zahltili jeho odpůrci haléři. Pobavili mě, ale co píšou, nečtu, uvedl v Prezidentském Pressklubu. VIDEO

10. září 2017·Press klub·Redakce

Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran již zaregistroval čtyři volební účty kandidátů na prezidenta. Jeden z nich je i současného prezidenta Miloše Zemana, na jehož účet nepřestávají proudit stovky haléřových příspěvků od jeho odpůrců. Často jsou doplněné peprnými a ironickými vzkazy. Prezident se však takovým příspěvkům prý jen směje.

Jak uvedl v Prezidentském Pressklubu Frekvence 1, příspěvky takových donátorů ho pobavily, ale zároveň dodal: “Pobavilo, protože ti pitomci vůbec nevědí, že banka nezpoplatňuje příchozí, když tam přijde ten haléř, ale když odejde, takže mně se pěkně kumulují haléře na mém účtu, zatímco těm, co je posílají, se odečítají takzvané odchozí poplatky.”

Co konkrétně donátoři Zemanovi píší, prezident prý neví. “Nemám možnost se k tomu dostat, protože mobil nemám a na internetu se dívám jenom na důležité zprávy,” doplnil v Prezidentském Pressklubu.

Celý záznam Prezidentského Pressklubu si poslechněte zde:

Zeman do neděle na účet dostal přes 330 000 korun, nejvíce 50000 korun. Na účet zároveň chodí každý den stovky darů ve výši několika haléřů, které posílají Zemanovi odpůrci. Doprovázejí je často vzkazy, ve kterých vyjadřují přání, aby se znovu o funkci neucházel. Některé jsou vulgární. Další využívají pozornosti, kterou Zemanův účet přitáhl, a zveřejňují na něm svou reklamu nebo nechávají vzkazy přátelům. Žádné výdaje Zeman dosud neuvedl.

 

Press klub - další články

Doporučujeme