Zemřel zpěvák Petr Čejka. Autor hitu Jednou je málo podlehl vážné nemoci

19. srpna 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Petr Čejka

V sobotu kolem 17. hodiny podlehl vážné nemoci zpěvák a skladatel Petr Čejka (†55), který vystupoval se skupinou Čejka Band. Hudebníka proslavila především píseň Večerníček pro dospělé (Jednou je málo), kterou složil a nazpíval.

V sobotu kolem páté odpoledne zemřel autor oblíbeného hitu Večerníček pro dospělé (Jednou je málo), Petr Čejka. Na sociálních sítích to oznámila jeho manželka.“To, co se teď dočtete, bude pro mnohé z vás, stejně jako pro mě, velmi bolestná zpráva… Dnes kolem 17.h odešel z tohoto světa člověk, který velmi miloval život, svou rodinu, své studio a kytaru, kterou by nevyměnil za nic na světě, jeho energie, optimismus a věčně dobrá nálada těšila široké okolí,” uvedla 17. srpna hudebníkova manželka Marie Čejková na své Facebooku.

“Vždycky bude s námi, v našich srdcích, písničkách a ve společných zážitcích, které končili někdy i brzy k ránu… Je to neuvěřitelně smutná realita, kterou nám připravil… Nikdy ho nepřestanu milovat,” napsala čerstvá vdova.

……To, co se teď dočtete bude pro mnohé z vás, stejně jako pro mě, velmi bolestná zpráva….. Dnes kolem 17.h odešel…

Zveřejnil(a) Marie Čejková dne Sobota 17. srpna 2019

Čejka byl dlouhodobě nemocný. Přede dvěma lety mu lékaři diagnostikovali leukémii, navzdory léčbě i prodělané transplantaci kostní dřeně však vážnému onemocnění nakonec podlehl.

Muzikant zpíval a hrál na kytaru v kapele Čejka band, pro kterou rovněž skládal originální písně. Jednou z nich byl i Večerníček pro dospělé, který se dostal do širokého povědomí veřejnosti a řadě lidem uvízl v paměti. “Jednou je málo, desetkrát moc, pětkrát to stačí za celou noc,” zpívá se v žertovné písni.

Zprávy - další články

Doporučujeme