Žena je zamilovaná do ducha: Tvrdí, že spolu plánují miminko!

12. srpna 2018·Zprávy·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto ITV

Amethyst Realm (30) z Bristolu se navzdory svému mladému věku rozhodla na muže kompletně zanevřít. Milostný život však vede bohatě i nadále - a není to proto, že by se rozhodla věnovat ženám. Mladá žena z anglického Bristolu totiž tvrdí, že randí s duchy. A se svým posledním milencem prý plánuje mít i dítě.

Všechno začalo zhruba před dvanácti lety, když byla Amethyst Realm ještě zasnoubená s živým mužem. V době, kdy byl její snoubenec pryč, prý v bytě cítila přítomnost další energie. Rozhodla se zaexperimentovat, oblékla si erotické prádlo a čekala, jestli se jí podaří ducha vyprovokovat. A prý podařilo!

Žena své vzpomínky sdělila v pořadu This Morning na televizi ITV. Uvedla tam, že milování s duchem je velmi odlišné od pohlavního styku s lidskou bytostí. Na svém těle prý cítí jakousi tíži, cítí doteky, hlazení a pokaždé prý dosáhne orgasmu. Svého milence však nevidí, ale dokáže s ním komunikovat. Od doby tohoto prvního zážitku prý už měla sex zhruba s dvacítkou duchů.

Se svou současnou láskou se žena setkala, když byla v Austrálii na procházce po přírodě. Procházela zrovna divočinou, když pocítila příval energie. Tehdy prý hned věděla, že našla nového milence.

Amethyst si není 100% jistá, že její nový milenec je muž, ví ale, že jejich spojení je opravdové. Duch prý z Austrálie přesídlil do Anglie, aby s ní mohl žít. “Je to opravdu vážné. Ve skutečnosti dokonce přemýšlíme nad miminkem,” svěřila se serveru Daily Star.

Žena dodává, že ačkoli to může znít naprosto šíleně, ve skutečnosti si myslí, že to zdaleka není tak nereálné. Je totiž přesvědčená, že tzv. fantomová či falešná těhotenství jsou ve skutečnosti jen “miminka duchů”. Fantomové těhotenství je stav, kdy žena fyzicky vykazuje všechny příznaky těhotenství a její tělo je o graviditě zdánlivě přesvědčené, ale žádný plod v ní neroste.

Zprávy - další články

Doporučujeme