Žena měla při nehodě nohy na palubní desce. Záchranáři sdíleli děsivý rentgen

26. ledna 2020·Zprávy·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook

Určitě už jste slyšeli o tom, že byste si za jízdy v autě nikdy neměli dávat nohy na palubní desku. V případě nehody mohou být následky skutečně tragické. Velšští policisté a záchranáři nyní sdíleli opravdu děsivý rentgen následků takové nehody jako varování.

Prostá varování někdy nestačí. Jak to tak bývá, fotky a videa řeknou více než tisíc slov. K podobnému závěru došli i velšští policisté a záchranáři, kteří se rozhodli rentgen následků nehody sdílet na sociálních sítích.

Neznámá pacientka si na sedadle spolujezdce položila své nohy na palubní desku. Pak ale došlo k nárazu a ona utrpěla vážná zranění.

“Toto je rentgenový snímek hrůzných zranění spolujezdce, který měl v době nehody nohy na palubní desce. Pokud tohle udělá váš spolujezdec, zastavte a ukažte mu tuhle fotku,” napsal na Facebook dopravní policista Ian Price k rentgenovému snímku.

Příspěvek se objevil i na stránce záchranné služby Platinum Ambulance Service.Prosíme, nedávejte nohy na palubní desku,” zněl komentář. Obrázek od té doby sdílela spousta lidí. Mnozí z nich ho jistě jen tak z paměti nevymažou.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme