Žena si myslela, že její přítel zemřel. Pak ho potkala v restauraci

31. října 2019·Zprávy·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Některé milostné příběhy končí šťastně, většinu párů však diamantová svatba nečeká. Někdy ovšem lásku nepřekazí jen lidský faktor, ale vstoupí do ní třeba fatální nehoda. Australanka jménem Rachel žila několik let v přesvědčení, že její někdejší přítel tragicky zahynul. Pak ho ale potkala živého a naprosto zdravého, jak pracuje v místní restauraci.

Když přijde na to, jak ukončit milostný vztah, volí někteří lidé opravdu bizarní metody a neváhají vyzkoušet prakticky všechno, co by jim umožnilo vypařit se po anglicku a způsobit si co nejmenší útrapy.

Něco takového potkalo i ženu s Austrálie, která v médiích vystupuje pouze pod jménem Rachel. Se svým netradičním příběhem se svěřila australskému webu ABC.

Když bylo dívce 18 let, dala se dohromady s kuchařem z místní restaurace. Všechno šlo jako po másle a mladík si studentku opravdu získal. Pak ale přišla série nešťastných událostí a mladý kuchař přišel o práci. Od své partnerky si vypůjčil tisíce australských dolarů, aby měl z čeho žít.

Nějaké peníze dívce vrátil, když se ale o několik měsíců později rozešli, přestat reagovat na zprávy a další peníze od něj už neviděla. Jeho přátelé jí řekli, že z jeho sdíleného domova se začínají ztrácet kusy nábytku. “Nábytek zmizel, postel zmizela, on zmizel. Původní historka zněla tak, že odešel na odvykačku do Queensladu,” popsala Rachel.

Žena nebyla úplně přesvědčená o tom, co se vlastně stalo a kde mladík skončil. Pak ale přišla zpráva od jeho matky, ve které stálo, že zemřel. “Zpětně to zní hloupě, ale v takové situaci nemáte důvody něco takového zpochybňovat. Kdybych vám zavolala a řekla vám, že moje máma zemřela, nechtěli byste po mně úmrtní list,” svěřila se žena.

Rachel se s událostí vyrovnala po svém a šla v životě dál. O dva roky později se však stalo něco, co jí vyrazilo dech. Vrátila se do svého rodného města a společně se svou kamarádkou navštívila jednu místní restauraci. A tam zjistila, že v podniku pracuje její velice živý expřítel. “Byla jsem v šoku,”vzpomíná.

Žena chtěla muže konfrontovat. Než to ale stihla, byla z restaurace vyhozena. Později ten den jí dokonce opět zkontaktovala jeho matka a sepsula ji, že v podniku způsobila scénu a jejího syna proto vyhodili. Mladá žena se nakonec rozhodla obrátit na policii, ta jí však nemohla nijak pomoci. Jedná se totiž o její slovo proti jeho slovu.

“Ráda bych si s ním sedla a otevřeně si to vyjasnila,” uvedla mladá žena. “Měla bych na něj pár otázek,”svěřila se.

Zprávy - další články

Doporučujeme