Žena si z obchodu přinesla nečekané překvapení. V salátu se skrýval jedovatý had

19. dubna 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Netradiční překvapení si donesla domů maminka Lesley Kuhová z australského předměstí Mosman v Sydney. V koupeném balíčku salátu objevila živého hada. Informoval o tom server LADbible.

Maminka chtěla svému synovi připravit večeři, bohužel se nestačila při přípravě jídla divit. V salátu zabaleném v plastovém sáčku si všimla, že se něco hýbe. Když si obsah důkladně prohlédla zjistila, že se v něm nachází malý had.

Kontrolujte balení salátu opatrně. Minulou noc jsme objevili mládě světlohlavého hada uvnitř dětského salátu z Aldi, popsala maminka na Facebooku. Kupodivu byl had stále naživu.

Podle serveru LADbible pohotová maminka neváhala a okamžitě zavolala odchytovou službu z organizace Wildlife Information, Rescue and Education Service. Ti se světlohlavého jedovatého hada, který žije výhradně v Austrálii, ujali a odvezli ho.

 

This is the venomous baby snake that hitched a ride from Queensland in a bag of lettuce, to Mosman's Aldi store and the…

Posted by Mosman Collective on Wednesday, April 14, 2021

 

Naštěstí se had živí výhradně žábami, plazy a malými savci. Přesto se pod příspěvkem objevili pohoršující komentáře. Ach můj bože,” napsal jeden z děšených komentátorů. To je hrozné, napsal další.

Zprávy - další články

Doporučujeme