Žena tvrdí, že našla Usámu bin Ládina v mušli

14. října 2019·Zábava·Karolína Stránská

Už jste určitě podobně případy zaznamenali. Rocky Balboa v rozříznuté paprice, Ježíš na opečeném toastu. Běžně se nám zdá, že vidíme tvář zvířete nebo člověka na neživých objektech. Co ale známého teroristu?

Debra Oliver (60) ze Sussexu sbírala se svým manželem na pláži mušle, slavili zrovna své 42. výročí od svatby. Po chvíli však narazili na jeden kousek, který je poměrně zaskočil. Debra přiznala, že se začali šíleně smát a právě tuto mušli si nechali jako památku na jejich výročí. Brenda tvrdí, že v mušli vidí tvář teroristy Usámy bin Ládina. “Nestává se tak často, že byste našli mušli, která vypadá jako nějaká osobnost. Takže nají Usámu bylo skutečně neuvěřitelné.”

“Vyšli jsme si na procházku po pláži, která je pokryta miliony mušlí. Už na první pohled mě lákalo zvednout právě tuto jednu. Když jsem se na ni podívala zblízka, zprvu jsem si říkala, že vypadá jako Ježíš.”

Bin Ládin byl objeven deset let po útocích na Spojené státy, které se odehrály 11. září 2001. V Abbottábádu nedaleko pákistánské metropole ho zabili členové elitních jednotek amerického námořnictva Navy SEALs. Celou akci schválil Trumpův předchůdce Barack Obama.

 

 

Zábava - další články

Doporučujeme