Ztracený jorkšír byl téměř ihned nabízen k prodeji za velké peníze

19. ledna 2022·Zprávy·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Ačkoliv tento příběh končí happy endem, jednomu nad ním zůstane rozum stát. Ženě z Brna se zaběhl její malý jorkšír, druhý den ho našla nabízeného na inzertní stránce za 7 000 korun. S pomocí brněnské policie se pejsek vrátil domů, údajný nálezce je podezřelý z majetkového přestupku. S informací přišel web TN.CZ.

Když se pejskařce z Brna zaběhl její malý jorkširský teriér, jistě doufala, že ho brzy najde. To se také stalo, ovšem netušila, že údajný nálezce se ani nebude pokoušet najít původního majitele a využije tento svůj “úlovek” k vlastnímu bezcitnému obohacení. Všichni přece moc dobře vědí, jak strašné to musí být, ztratit svého psího miláčka.

Druhý den poté, co žena ztratila pejska z dohledu, ho našla na inzertní stránce. Byl nabízen za 7 000 korun. Na pomoc si přivolala brněnskou policii a společně vyrazili za ženou, která měla jejího pejska nabízet k prodeji. “Jakmile se jorkšír vyřítil ze dveří a začal se šťastně vítat se svou dojatou paničkou, hlídka rychle přistoupila k bytu a vyzvala ženu, ať předloží doklady a vše vysvětlí,” uvedla na svém facebooku Městská policie Brno.

Totožnost psa policie ověřila pomocí implantovaného čipu a ten se tak mohl vrátit ke své právoplatné paničce. Žena, která zaběhnutého pejska našla je nyní podle policie podezřelá z majetkového přestupku, který se bude řešit ve správním řízení.


Zprávy - další články

Doporučujeme