Páteční host Pokondrů: Herečka Marie Doležalová!

4. září 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Redakce
Pátečním hostem u Pokondrů byla herečka Marie Doležalová, která se letos zúčastní soutěže StarDance. Záznam rozhovoru si můžete poslechnout na našem webu.

Záznam rozhovoru

Kdybyste se měla posluchačům lehce představit, co byste řekla?

Marie: Řekla bych, že jsem herečka a teď také bloggerka. To je taková moje zájmová činnost k herectví. Dělám to přes rok a zatím se mi povedlo dávat každý čtvrtek článek.

Budete tančit ve StarDance. Kdo je tam takový největší honibrk?

Marie: Vždyť víte, co vám odpovím. Všichni jsou tam moc milí a máme se hrozně rádi. (smích)

Hrajete v seriálech. Nejvíc jste se nám líbila v sitcomu Comeback. Měla jste ho ráda?

Marie: Moc. Byla tam fajn parta a byla tam cítit snaha všech okolo napsat dobrý sitcom. V tu dobu jsme nevěděli, že to bude úspěšný seriál, který se bude opakovat, ale proto mě to bavilo. Přidala jsem jen svou část, ale všichni tam házeli ty své nápady. Tam byly nadšení i rekvizitáři!

3 nepříjemné otázky

Jak to vypadá s Divadlem Na Fidlovačce? Věříte, že to dobře dopadne a divadlo neskončí?

Marie: Věřím tomu a vypadá to dobře. Jediné, co mě mrzí je, že se mě lidé ptají, jestli ještě vůbec fungujeme. Ale minimálně do prosince hrajeme každopádně. Teď jsme v napětí a očekáváním, protože jsme požádali o grant a doufám, že to dopadne dobře.

Role, kterou jste neměla brát?

Marie: Noo… Já jsem párkrát točila se studenty FAMU. Jsou to takové příjemné úkoly, ale ty podmínky, za kterých to vzniká jsou děsivé. Tedy alespoň děsivé pro takovou namyšlenou herečku, jako jsem já, která je zvyklá, že ji někdo češe, že jí není zima a tak. To  jsem zažila v podstatě vždycky, když jsem s těmi studenty točila. Vím, že to dělají takové hvězdy – pan Donutil nebo pan Bartoška pro ty studenty zahostují, zahrají jim aby se to naučili. Ale já jsem zjistila, že tuhle solidaritu vůbec nemám a nemám na to trpělivost.

 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme