Středeční host Pokondrů: Zpěvák Tomáš Klus!

1. července 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Luboš Procházka
Ve středu 1. července přišel k Pokondrům zpěvák a písničkář Tomáš Klus! Milošovi a Romanovi mimo jiné potvrdil, že skutečně na jeden rok přeruší svoji kariéru. Poslechněte si záznam rozhovoru!

Záznam rozhovoru

Tys oznámil, že si dáš na rok pauzu?

Tomáš: Já v kapele říkám, že na rok končím!

Už tedy pauzíruješ nebo ještě musíš dostát nějakým závazkům?

Tomáš: Já ještě „dostávám“, člověk pořád něco dostává. A teď ještě jedeme celé léto festivaly až do 27. září, kdy končíme v Bohnické léčebně na Mezi ploty. Včera jsme někde hráli a přišla za mnou paní a řekla mi, že mě v Bohnicích dá do pavilonu 8. Ještě přesně nevím, co to znamená, ale nedá se nic dělat.

3 nepříjemné otázky

Kdy jsi se naposledy za něco styděl? A nemusí to být o tobě…

Tomáš: To já rád o sobě. To byl Hradecký majáles. Na velkém koncertě jsem udělal něco, proti čemu zpívám, s čím nesouhlasím. Tam jsem se za sebe zastyděl. Byl jsem postavený sám proti sobě, zrudnul jsem sám před sebou a zalhal jsem těm lidem hrozně moc. I když to třeba nepoznali, ale já jsem se hodně zastyděl.

Kdy jsi naposledy vědomě lhal mimo práci?

Tomáš: No… teď možná. Ale nevědomě. Já si to neuvědomuju, protože se to snažím nedělat. I milosrdná lež je pro mě nesmysl, já to nerozlišuji. Buď je to lhaní nebo pravda.

Co ti vadilo na Kryštof Kempech?

Tomáš: Nic. Nevadilo mi vůbec nic. Naopak mám pocit, že to byla skvěle provedená akce. Co vím a co znám ty, kteří tam byli, tak ti si to nemohli vynachválit. To je naprosto v pořádku. Na Kryštof Kempech mi nevadilo vůbec nic. 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme