Úterní host Pokondrů: Herečka Dana Batulková!

7. července 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Luboš Procházka
V úterý přišla na rozhovor k Pokondrům herečka Dana Batulková! Miloš a Roman s ní mluvili třeba o společné dovolené se synem a Agátou Hanychovou. Záznam rozhovoru si nyní můžete poslechnout.

Záznam rozhovoru

Hraješ teď v novém provedení Romea a Julie v rámci Shakespearovských slavností na Pražském hradě. Režii dělá dvojice SKUTR, jaký je podle tebe výsledek?

Dana: Myslím, že skvělý. Já je mám moc ráda a myslím, že se jim to povedlo. Hraji Montekovou, takže se moc nenadřu, ale o to víc se můžu dívat. Moc mě to baví a líbí se mi to. Oni pracují jiným způsobem. Pracují s obrazy a pohybově, máme tam šest skvělých baletků, moc se mi to líbí. Terezka Voříšková hraje Julii, dělá to hrozně hezky a celá ta atmosféra je tam moc pěkná.

Co se ti vybaví, když se řekne „Řecko“?

Dana: No, já jsem teď řešila dovolenou… (smích). Mám tři týdny volna a já si odpočinu jen u moře. Takže jsem zavrhla všechny arabské země, i když ono to může být kdekoli. A teď to Řecko je také na vážkách, takže mi tam vycházela nějaká Kalábrie a Sardinie, ale nevím, nebyla jsem úplně nadšená. V srpnu, kdy chci jet, jsou totiž v Itálii prázdniny. Takže to zvažujeme a uvidíme, jestli se vypravíme někam na last minute. 

3 nepříjemné otázky

Jela bys na společnou dovolenou se svou snachou Agátou nebo to máš „vocaď pocaď”?

Dana: Já bych jela, ale myslím si, že mladí to mají „vocaď pocaď“, ale mně by to vůbec nevadilo.

Dokážeš být kritická ke svému synovi Jakubovi Prachařovi?

Dana: Já hodně chválím, protože si myslím, že je to tak křehké povolání a člověk dělá, co může. Mnoho věcí se nám nepovede, ale jsou takoví, kteří přijdou a řeknou, že se jim to nelíbilo a člověka to rozhodí, protože pracujeme se svou psychikou. Takže jsem v zásadě chválící.

Vyčetl ti někdo z kolegů, že jsi vstoupila do politiky, byť do té lokální?

Dana: Ne. Ona to ani není taková politika, je to jen u nás na vesnici. A stejně jak jsem začala, tak jsem zase skončila. 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme