V pátek přijde k Pokondrům atlet Pavel Maslák!

19. června 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Redakce
Dalším hostem u dua Těžkej Pokondr byl v pátek atlet Pavel Maslák! Miloš a Roman s ním mluvili o jeho zlatém závodu v Praze nebo zda se bojí dopingových kontrol.

Záznam rozhovoru

Taková atmosféra, jaká byla při tvém triumfu (pozn. red.: Na halovém ME 2015 Praze získal zlatou medaili na trati 400 m s časem 45,33 sekundy) prý není běžná. Cítils to taky?

Pavel: Cítil jsem to hodně. Fakt to byla super atmosféra. Podobná je vždycky na Zlaté tretře. Jinak jinde jsem takovou atmosféru nezažil. Možná ještě v Curychu na Weltklasse. A to je možná tak všechno.

Jak budeš na tuhle medaili vzpomínat?

Pavel: Myslím si, že určitě v dobrém a dost často. A doufám, že to nebude jediný šampionát, který jsem u nás zažil. Doufám, že ještě nějaký zažiju. A jestli nezažiju, tak to bylo určitě tím, že to bylo doma před domácím publikem. A byl to vlastně takový návrat, protože minulý rok jsem nezávodil kvůli zranění. Myslím, že to bude jedna z nejcennějších medailí.

Věřil sis od začátku na zlatou medaili?

Pavel: Věřil jsem si. Už v přípravě jsem si říkal, že jim „natrhnu prdel“. (smích)

3 nepříjemné otázky

Co tě na tvém tréninku vůbec nebaví?

Pavel: Nejvíc mě nebaví takové ty lehké tréninky, které mi přijdou úplně zbytečné.

Dostal ses někdy do konfliktu se šéftrenérem Tomášem Dvořákem?

Pavel: Ne, já jsem se s ním nikdy nedostal do konfliktu. Já jsem takový nekonfliktní pohodář, takže v tomhle je to v pohodě.

Bál ses někdy dopingových kontrol?

Pavel: Ne, nebál jsem se nikdy. Akorát tam máme takový problém, že musíme nahlašovat tři měsíce dopředu, kde budeme, každý den v jednu hodinu. Spíš se bojím toho, že na to zapomenu a nenajdou mě tam, kde mě mají najít. 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme