Rajská podle Lindy

Rajská je klasika, a není to věda!

–          dvě cibule

–          kousek másla

–          2-3 větší rajské protlaky

–          vývar z masa

–          sůl, cukr, nové koření, bobkový list, muškátový oříšek

–          nastrouhaný perník

–          hovězí přední

Hovězí přední hodíme do vody, aby bylo ponořené, osolíme, přidáme tak tři bobkové listy, pět kuliček nového koření, špetku muškátu a vaříme doměkka.

Bacha aby se nerozpadalo a dalo se krájet na plátkyJ

Cibulku nakrájenou na kousky osmažíme dozlatova, přidáme protlaky a prohřejeme.

Pak přilijeme hotový vývar, přivedeme k varu a začneme zahušťovat nastrouhaným perníkem. Když se nám líbí hustota omáčky, přecedíme ji a je hotovo.

Podáváme k ní knedlíky a děti k ní milujou kolínka!

Vaše Linda