Dominik Feri skončil v nemocnici. Spekuluje se, že šlo o pokus o sebevraždu

28. května 2022·Zprávy·Redakce

Dominik Feri (Foto: Profimedia)

V sobotu v podvečer skončil exposlanec za TOP 09 Dominik Feri v nemocnici. Případem se zabývají kriminalisté, protože se spekuluje, že se Dominik pokusil o sebevraždu. Podle informací se jedná o středně těžké zranění. Informace přináší Novinky.cz.

“Společně se záchranáři jsme vyjížděli do Kubelíkovy ulice. Podle prvotních informací to byl pokus muže o sebevraždu. Případem se nyní zabývají kriminalisté,” řekl policejní mluvčí Jan Rybanský. Naše posádky zasahovaly u úrazu 25letého muže. Muž utrpěl středně těžká poranění a po celou dobu byl při vědomí. Po ošetření ho záchranáři převezli do nemocnice,” řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová. Podle Novinek mělo jít o bodnořezná zranění.

Dominik Feri čelí trestnímu stíhání ze sexuálního obtěžování a znásilnění. U dívek, s nimiž se seznámil na sociálních sítích a poté je pozval do svého bytu nebo bytu svých přátel, se měl dožadovat pohlavního styku.

Feri po zveřejnění obvinění loni v červnu rezignoval na poslanecký mandát. Letos 19. května státní zástupce zamítl stížnost, kterou Feri proti zahájení trestního stíhání podal. V případě odsouzení hrozí exposlanci až 10 let vězení, protože je stíhán i pro trestný čin znásilnění spáchaný na dítěti, které dovršilo 17 let, uvedla v březnu policie.

Zprávy - další články

Doporučujeme