Helena Vondráčková se omluvila ze zádušní mše za Zagorovou! Má srdeční problémy

30. srpna 2022·Zprávy·Luboš Procházka

Zpěvačka Helena Vondráčková se dnes ze zdravotních důvodů omluvila ze zádušní mše za Hanu Zagorovou. Má totiž zdravotní problémy.

“U paní Heleny se objevily srdeční problémy, kvůli kterým je pod dohledem lékařů pražského IKEM. Dnes, kdy se konala zádušní mše za paní Hanu Zagorovou, byla na dalším vyšetření,” oznámil její management. Následně promluvil zpěvaččin manžel a manažer Martin Michal. “Helenka je nyní pod stálou lékařskou kontrolou. Vystupovat může, ale musí se vyvarovat stresu a fyzické námahy. Ještě nás čekají dvě vystoupení a pak máme naplánovanou dovolenou, takže na ní si Helenka určitě odpočine a nabere síly,” napsal v prohlášení.

Po vyšetření v nemocnici se ozvala i sama zpěvačka: “Udělám maximum proto, abych byla v pořádku. Z dnešní zádušní mše jsem se Štefanu Margitovi ze zdravotních důvodů omluvila. Budu ale na dálku s ním i s Hankou, kterou jsem měla moc ráda a do posledních dnů před jejím nečekaným odchodem jsme byly v kontaktu. Podporovala jsem ji v boji s jejími zdravotními problémy a věřila jsem, že je překoná. S jejím odchodem se těžko smiřuji a bolí to.” 

Věnec, který zpěvačka zaslala na zádušní mši za Hanu Zagorovou. 

Zprávy - další články

Doporučujeme