ME: Islanďané nabízí fotbalistům Anglie plavbu za velrybami. Prý jako náplast na to, až je vyřadí!

24. června 2016·Zprávy·Redakce

Pokud je nějaký zápas osmifinále fotbalového mistrovství Evropy označován jako souboj jasného favorita s outsiderem, pak je to bitva mezi Anglií a Islandem. Ovšem Islanďané si evidentně hodně věří!

Asistent trenéra Islandu Heimir Hallgrímson je na zápas proti Anglii hodně natěšený a zároveň svého soupeře varuje. “Všichni jsme doslova fanatici do anglického fotbalu, o Anglii víme úplně všechno! Na druhou stranu dost pochybuju o tom, že Angličané něco tuší o Islandu,” rýpl si. 

Mnohem dál se rozhodla jít jedna islandská firma provozující plavby za pozorováním velryb. Společnost North Sailing nechala vytisknout 23 lístků zdarma pro všechny členy anglické reprezentace na vyhlídkovou plavbu. Vtip je v tom, že jsou datovány na  úterý 28. června. Tedy den po jejich zápase s Islandem!

“Tyto lístky nabízíme jako náplast za zraněnou pýchu, jež bude následovat po pondělní porážce  s Islandem,” napsali doslova ve svém vyjádření zástupci firmy. “Mírumilovný den při pozorování velryb uprostřed nádherné islandské přírody bude dokonalou kompenzací. A lístky zdarma jsou od nás zdvořilou ukázkou islandské pohostinnosti.”

VIDEO: Fotbaloví trpaslíci na ME září. Komentátor Islandu málem přišel o hlas!

Zprávy - další články

Doporučujeme