O herce z Komisaře Rexe se starají tři ženy. Má doma dvě partnerky a ještě maminku

31. března 2023·Zprávy·Redakce

Komisař Rex, Gedeon Burkhard (Foto zdroj: ČSFD/ORF Ali Schafler)

Třiapadesátiletý fešák z Německa Gedeon Burkhard, kterého můžeme znát z oblíbeného televizního seriálu Komisař Rex, se nemá úplně špatně. Na lože s ním uléhají dvě ženy. S partnerkou Ann-Britt přijali do vztahu Ukrajinku Saschu. V jedné domácnosti s nimi dokonce bydlí i hercova maminka. Ta má snad lože sama pro sebe. Informoval o tom Blesk.cz.

Podle všeho obě své ženy miluje a s oběma spává. Když se v roce 2019 do sebe Gedeon a Ann-Britt zakoukali, oba si mysleli, že je pro ně monogamie správná volba. K naprosté spokojenosti však něco chybělo… další partner.

O dva roky později se k nim přidala Sascha Vedutaová z Ukrajiny. Ta na rozdíl od nich už zkušenosti s polyamorními vztahy měla. Není to tak, že by měl herec jako nějaký mormon dvě ženy. Fungují jako trojka všichni společně nejen sexuálně, ale i citově. “Máme také vyvážené a hluboké pouto ve všech směrech,” vysvětluje herec.

View this post on Instagram

A post shared by Gedeon Burkhard (@gedeonburkhard_homepage)

Jeho pohled na monogamii se změnil ve chvíli, kdy navštívil v Berlíně klub KitKatClub. Byla zde velice uvolněná atmosféra. Tady v Berlíně je velmi široká společenská třída, která experimentuje s alternativními formami vztahů. Okamžitě jsem se tam cítil pohodlně a stále více jsem rostl do tohoto světa,” přiznal herec.

Gedeona Burkhard se proslavil rolí v kriminálním seriálu Komisař Rex, kdy odvážnému pejskovi dělal v letech 1995 až 2001 parťáka. Parťákem byl taky slavnému Semirovi v seriálu Kobra 11 a zahrál si v megafilmu Hanebný pancharti režiséra Quentina Tarantina, kde si zahrál rakouského žida.

Zprávy - další články

Doporučujeme