Policie našla 14letého hocha z Prahy hledaného kvůli vyšetřování násilného činu

28. dubna 2021·Zprávy·Barbora Pisingerová·ČTK

Foto: Shutterstock; Policie ČR

Policie našla čtrnáctiletého chlapce z Prahy, po kterém pátrala od noci na středu v souvislosti s vyšetřováním násilného činu. Hoch podle ní mohl být zraněný a ozbrojený. Policie o tom informovala na webu. Její mluvčí Violeta Siřišťová dnes ráno bez bližších informací uvedla, že policie vyšetřuje závažný trestný čin, který se stal v Praze - Dolních Chabrech. Podle vyjádření mluvčí záchranné služby Jany Poštové pro ČTK tam záchranáři ošetřili dva vážně zraněné a převezli je do nemocnice.

Server Blesk.cz napsal, že podle prvotních informací tam 14letý chlapec pobodal kamaráda a jeho matku, poté utekl a pátrali po něm policisté. “Od noci pracují krajští kriminalisté z 1. oddělení na objasnění násilného trestného činu, který se stal v Ploskovické ulici v Praze 8. V současné chvíli nebudeme k věci poskytovat další informace,” uvedla ráno k případu Siřišťová. “Ošetřili jsme dvě osoby ve velmi vážném stavu,”řekla k tomu Poštová a doplnila, že záchranáři byli na místě po půlnoci a zasahovali tam ve složení dvě záchranářské posádky, dva lékaři a jeden inspektor.

Pátrání po chlapci policisté zveřejnili ve středu kolem 9:30. Zhruba o dvě hodiny později na webu policejní mluvčí uvedla, že pohřešovaný byl nalezen. Zda případ hledaného chlapce a případ v Ploskovické ulici spolu souvisí, nekomentovala.

Zprávy - další články

Doporučujeme