Štěpánka a Pája ze Svatby na první pohled se rozešli. Otevřeně přiznali, proč vztah nefungoval

28. dubna 2021·Zprávy·Barbora Pisingerová

Foto: se souhlasem TV Nova

Reality show Svatba na první pohled slibovala svým účastníkům, že do hledání lásky zapojí i vědu a s pomocí expertů jim pomohou nalézt toho správného partnera. Ambiciózní plán ale nakonec tak úplně nevyšel a tři ze čtyř párů šly rychle od sebe. A teď navíc přišla smutná zpráva i od Páji a Štěpánky. 

Sympatická dvojice Štěpánka Hadenová (31) a Pavel Dlesk (38) se díky své pozitivní energii rychle stala favority diváků. I přes mírné neshody je to k sobě viditelně táhlo a brzy přeskočila jiskra. Málokoho tak překvapilo, když v poslední epizodě oznámili, že by to spolu rádi táhli nadále i ve skutečném životě bez kamer a televizního štábu.

Teď ale pro fanoušky přišla smutná zpráva. Ačkoli si Štěpánka a Pája skvěle sedli, na sociálních sítích oznámili, že se rozhodli jít od sebe.“Strávili jsme spolu nějaký čas, vše bylo hezké, ale teď jdeme od sebe a zůstáváme jako kamarádi,”vysvětlili.

“Vážíme si podpory všech, je to moc hezké a nechceme, aby si někdo myslel, že jsme spolu jenom tak, ale ve skutečnosti pár vůbec nejsme. Takhle to vůbec nebylo. Byli jsme doteď spolu normálně a potom všem, co jsme spolu prožili, jsme se shodli, že jsme stejní, ale ne úplně stejní,” vyvrátili spekulace o tom, že jsou spolu pouze kvůli zisku. Pár totiž společně prodával trička a drobné předměty a část výdělku pravidelně posílal na charitu.

Důvod rozchodu byl nakonec stejný jako u řady jiných. “Každý máme různé pohledy a názory na život. Zůstaneme spolu jako kamarádi, budeme se dál vídat, ale bude to na bázi přátelství, ne vztahu. Já jsem taková víc ujetá, řekněme pravdu. Já jsem velkej blázen a Pája potřebuje větší klid. Nebudeme na sebe kydat hnůj a špínu, vážíme si veškeré podpory,” popsala ještě Štěpánka.

Zprávy - další články

Doporučujeme