VIDEO: Ronaldo nedal penaltu a fanoušci Rakouska skandovali: Messi, Messi!

19. června 2016·Zprávy·Redakce

Neuvěřitelnou smůlu měl Cristiano Ronaldo ve včerejším zápase mistrovství Evropy proti Rakousku. Hvězdný portugalský fotbalista neproměnil několik velkých šancí včetně penalty a jeho týmu teď hrozí, že nepostoupí.

Není absolutních pochyb o tom, kdo byl hlavní postavou včerejšího zápasu ME mezi Portugalskem a Rakouskem (0:0). Cristiano Ronaldo nejprve dvakrát pálil těsně vedle branky, další tři jeho výborné šance chytil rakouský gólman Almer. V 79. minutě dostal možnost kopat penaltu, ale balon trefil tyč! A když už konečně v závěru dostal hlavou míč do sítě, rozhodčí gól neuznali pro ofsajd!

“Toužili jsme zvítězit. Takhle jsem si to nepředstavoval,” řekl po zápase Ronaldo, který zároveň 128. reprezentačním startem překonal národní rekord Luíse Figa. Ve dvou zápasech vystřelil dvacetkrát (!) na branku, což je víc než devět týmů na ME, ale na gól stále čeká. Není divu, že rakouští fanoušci včera v ochozech vyvolávali jméno jeho největšího konkurenta Lionela Messiho.

Je superhvězda, ale ani po špatném zápase neodmítl fanouška

Trenér rakouských fotbalistů Marcel Koller ale uznal, že kdyby Ronaldo proměnil alespoň jednu ze svých včerejších šancí, tak jeho tým už po základní skupině balil kufry. A fotbalová hvězda s přízviskem CR7? Ať si myslíte o jeho manýrách co chcete, po včerejším zápase se na trávníku nechal vyfotit s fanouškem. I když mu rozhodně do zpěvu nebylo… 



FOTBAL: Ronaldo nedal penaltu a Portugalci znovu jen remizovali! 

Výsledky a tabulky mistrovství Evropy 2016 ve fotbale

Tipujte a hlasujte ve fotbalovém speciálu Frekvence 1 a vyhrajete skvělé ceny! 

Zprávy - další články

Doporučujeme