Závěs nebo šaty? Rita Ora vyrazila na Met Gala v odvážném modelu

7. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Rita Ora (Zdroj: Profimedia)

Met Gala je pravděpodobně nejprestižnější událostí v oblasti módy a umění, která se koná každoročně v Metropolitním muzeu umění v New Yorku. Všechny osobnosti showbyznysu si tajně přejí, aby jim přišla pozvánka, ale ta chodí jen těm nejvlivnějším.

Každý rok Met Gala prezentuje jiné téma a podle toho se návrháři, celebrity a další osobnosti oblékají. Letošním tématem se stala Zahrada času a kreativitě se meze nekladly. Událost je vyloženě známá svými extravagantními a výstředními modely. Díky tomu je každý rok intenzivně probíraná v tisku a stejně tomu je i tento rok.

Když na červený koberec dorazila Rita Ora, svět se pomalu zastavil. Zpěvačka na sebe oblékla velmi odvážné korálkové šaty z dílny MARNI, které podle fanoušků připomínají spíše závěs do koupelny než oděv vhodný na akci takového formátu. Zajímavým prvkem se stal průhledný overal na tělo, který dokonale obepínal zpěvaččinu štíhlou postavu. Třpytivé závěsy s korálky zakrývaly přední a zadní část jejího těla.

Rita na Met Gala 2024 dorazila po boku manžela Taiky Waititiho, s kterým si řekli ano v roce 2022. Nedávno majitelka krásného hlasu potěšila fanoušky z celého světa, neboť oznámila, že pracuje na svém čtvrtém albu. Její poslední hudební počin názvu You & I z minulého roku zaznamenal velký úspěch, takže se očekává, že další album pojede na stejné vlně.

Celebrity - další články

Doporučujeme