Definitivní konec? Hokejista Jaromír Jágr oznámil, že příští sezóna bude jeho poslední

26. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Jaromír Jágr (Foto: Profimedia)

Jaromír Jágr překvapil fanoušky hokeje, když oznámil konec své kariéry. Majitel extraligového Kladna totiž v rozhovoru pro CNN Prima News prozradil, že se chce na poslední sezónu své kariéry náležitě připravit.

Svět hokeje tak přijde o jednoho z nejvýraznějších českých útočníků a hokejistů. “Uvidíme, jak dopadne baráž, ale pokud by dopadla dobře a my jsme zůstali v extralize, máme takový plán natočit mou poslední sezonu,” uvedl dvaapadesátiletý hokejista. Tahle podmínka byla splněna, když Rytíři Kladno porazili Vsetín na zápasy 4:0. Jaromír přispěl ve třech zápasech gólem a může tedy po zmíněném výsledku začít trénovat na svou poslední sezónu.

„Máme plán s filmařem Petrem Větrovským natočit moji poslední sezonu. Takže bych se na ni pokusil fyzicky co nejlépe připravit. Já teda pořád říkám, že bych se chtěl připravit a pak se nepřipravím,“ odtajnil hokejista v rozhovoru s tím, že dokumentace jeho života a kariéry probíhá již čtyři roky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Fanoušci se mohou těšit nejen na film Petra Větrovského, ale také na knihu. „Knihu chystám, ale to chystám už asi deset let. Všechno, co jsem měl už připravené, jsem musel změnit, protože jsem mezitím změnil názory,” dodal k tématu Jágr.

Pokud vše půjde podle plánu a Jaromír do další sezóny nastoupí, bude se jednat o jeho 37. ročník mezi profesionály. Za svou kariéru dvakrát vyhrál Stanleyův pohár, jednou olympijské hry a dvakrát mistrovství světa. A to není vše! Hokejista dokonce pětkrát vyhrál také kanadské bodování NHL.

Celebrity - další články

Doporučujeme