Diváci pláčou a opěvují výkon Jiřího Bartošky ve Smyslu pro tumor. Herecký koncert, píší

13. února 2024·Celebrity·Redakce

Jiří Bartoška (Zdroj: Česká televize)

Nadšení diváků ze seriálu Smysl pro tumor je každým týdnem větší a větší. Po šestém díle zvláště opěvují výkon Jiřího Bartošky, který hraje pacienta Tondu. Ten během operace zemře a diváci tak spotřebovali více kapesníčků, než doposud.

Herecký koncert. Tak označuje většina diváků výkon excelentního herce Jiřího Bartošky. Ten v seriálu hraje postavu důchodce Antonína Vaňka a už dříve avizoval, že jeho postava v seriálu zemře. Pro diváky je výkon Bartošky zvláště citliví v tom, že herec i ve skutečnosti opět bojuje s rakovinou. Ta se mu vrátila po devíti letech, což před časem potvrdila i mluvčí filmového festivalu v Karlových Varech.

Nejen smrt Bartošky, ale i celá tématika seriálu dojímá. Po slabším minulém dílu ale diváci tentokrát spotřebovali hodně kapesníčků. „Dnes to byl smutný díl,” posteskla si jedna z divaček na Facebooku. „Dnes radost na začátku a konec velmi smutný. Pan Bartoška skvělý. Tonda mi bude chybět,” uvedla další.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Česká televize (@ceskatelevize)

Někteří vzpomněli na seriál Sanitka. I zde se stala postavě, kterou Bartoška hrál vrátila rakovina. „Minulý díl byl malinko slabší, ale tento to vynahradil. Zase bulím jak želva. Herecký koncert pana Bartošky,” libovala si další, které bude důchodce Vaněk chybět.

Celebrity - další články

Doporučujeme