Dvojnásobná máma Aneta Krejčíková má v seriálu Volha i nahé scény. Musela jsem si dát panáka, přiznala

11. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Aneta Krejčíková (Zdroj: Profimedia)

Diváci si ji zapamatovali hlavně jako Gábinu z Ulice. Aneta Krejčíková ale rozhodně není jen herečkou jedné role. Nyní se věnuje mateřským povinnostem, jako dvojnásobná máma jich má až dost. A od dětí si odskočila k novému seriálu Volha. Informaci uvedl server Extra.cz.

I když má doma dvě děti, na práci herečka Aneta Krejčíková nezanevřela. Právě naopak, nabídek má dost a jednu takovou přijala. V nové minisérii České televize Volha si zahrála úřednici Květu, se kterou udržuje intimní poměr hlavní postava Standa Pekárek, kterého si střihnul Kryštof Hádek. „Hraju asistentku ředitele, ale mám tam hezký oblouk, takový očekávatelný. Na place jsem byla hlavně s Kryštofem,“ popsala svou roli.

Ve Volze má jako milenka Pekárka i několik intimních a nahých scén. A jak sama přiznala pro Blesk.cz musela si na natáčení dát před nimi panáka. A to je podle svých slov zapsána jako ta herečka, která s nimi nemá problém. „Jsem exhibicionista, ale není to vždy úplně jednoduché,” přiznala se Aneta, kterou diváci znají nejvíce z nekonečného seriálu Ulice, kde jako Gábina Pumrová hraje už neskutečných 17 let.

A přiznává, že role Gábiny je vlastně její druhé já. „Vzhledem k tomu, že v seriálu hraji 17 let, sice s nějakýma pauzama, ale je to vlastně součástí mého života, tak už to ani tolik neřeším. S Gábinou jsme spolu tak dlouho, že to beru přirozeně a v pohodě,“ ​svěřila se maminka Bena a Toničky.

View this post on Instagram

A post shared by Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta)

Skloubit pracovní a rodičovské povinnosti je sice náročné, ale dá se to. „Každá pracující máma zná, jaké to je kloubit rodinný a pracovní život, ale nám se to daří i díky naší rodině, babičkám a dědečkům, které kolem sebe máme,” děkuje kráska, která se může pochlubit skvělou postavou a plnými ňadry, což ostatně diváci díky Volze moc dobře vědí. „Ve formě se teď udržuju tak, že nestíhám jíst, ale mám ráda, když jsem v kondici, takže se těším, až budu mít trošku prostor na to jít cvičit a hýbat se pravidelně,“ popsala herečka a dodala, že po porodech a kojení šla kila dolů rychle.

Celebrity - další články

Doporučujeme