Fanoušci StarDance ukázali obrovské srdce. Během benefičního večera se vybralo téměř 21 milionů korun

25. listopadu 2023·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

StarDance. (Foto: Frekvence 1)

Další večer StarDance tančily hvězdy pro Paraple. Šestý díl se nesl v benefičním duchu a výtěžek z dárcovských DMS jde na podporu Centra Paraple. Vybralo se téměř 21 milionů korun. A kdo z účastníků dnes nejvíce bodoval?

Šestý taneční večer StarDance patřil dobré věci. Tanečníci tancovali slowfox, rumbu a paso doble nejen pro své patrony z Centra Paraple. Večer započala famózní samba od finalistů Mistrovství Evropy Terezy Kučerové a Jakuba Lipovského.

Poté se jako první na parketu předvedl kajakář Vavřínec Hradílek s Kateřinou Bartuněk Hrstkovou. Střihli si slowfox, u poroty sklidili poměrně úspěch, ale vysokého hodnocení se nedočkali.

Josef MaršálekAdriana Mašková zatančili tanec paso doble. To jim porota pochválila. Tatiana Drexler vyzdvihla Maršálkovy paže, které jsou na rozdíl od spodní části jeho pasu výstavní.

Moderátorka Iva KubelkováMartinem Prágrem tančila rumbu, za kterou si odnesla od poroty slova chvály.Byl to tanec za všechny prachy,” vtipkoval porotce Richard Genzer. Také si pár vysloužil krásných 29 bodů.

Eva AdamczykováJakubem Mazůchem předvedli dramatické paso doble a vysloužili si za něj potlesk od poroty ve stoje.Paso doble je tanec s příběhem… Opravdu tam byl, oční kontakt a bylo to tak pravdivé, že jsem už dlouho neviděl takové paso doble zatančit,” složil páru poklonu Zdeněk Chlopčík. Eva a Jakub si tak odnesli nejvyšší hodnocení 30 bodů.

Darja PavlovičováDominik Vodička přinesli na taneční parket rumbu s vášnivým nábojem a zapůsobili na porotu příjemným dojmem. Podle Tatiany Drexler je Darja v letošní řadě jediná, u které jde vidět, že se od prvního kola vypracovává. Pár získal 28 bodů.

Na závěr večera pak páry tančily společný tanec s vybranými patrony z Centra Paraple – Veronikou, Danielem, Lenkou, Davidem a Alicí. Ten se všem moc povedl a sklidili obrovský potlesk.

Mrkněte se, jak to párům slušelo:

Foto: Frekvence 1

 

Celebrity - další články

Doporučujeme