Konec ve StarDance, konec v divadle. Naposledy si na Vinohradech fešák Adamczyk zahraje 26. prosince

24. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Marek Adamczyk, StarDance, Provaz o jednom konci (Foto: Frekvence 1, Divadlo na Vinohradech)

Po vypadnutí z taneční soutěže StarDance čeká herce Marka Adamczyka další konec. Konec na prknech Divadla na Vinohradech. 26. prosince odehraje derniéru svého posledního představení Provaz o jednom konci. Je to tedy jeden velký konec.

Příběh divadelního představení Provaz o jednom konci vypráví o chudém provaznickém mistrovi Šebestiánovi, kterému spadne do klína nečekané bohatství a hojnost všeho, co považuje za nezbytné. V této komedii se zpěvy předvádí Marek Adamczyk rozkošný výkon, a kromě jeho hereckého a tanečního umu můžeme obdivovat i ten pěvecký.

S derniérou, která se uskuteční 26. prosince, Marek v Divadle na Vinohradech skončí. V jeho roli Noea v pokračujícím představení Obchodník s deštěm, ho zastoupí Aleš Petráš. Na prknech, jenž znamenají svět však o manžela snowboardistky Evy Adamczykové nepřijdete. Stále totiž také hraje v pražském Divadle Palace, konkrétně v představením Hledám ženu, nástup ihned.

Marek Adamczyk vypadl ze StarDance v šestém díle a umístil se tak s taneční partnerkou Lenkou Norou Návorkovou na šestém místě. Na soutěž ale jistě nezanevře. Stále o vítězství bojuje a tančí jeho manželka Eva. Té se zatím velmi daří a Marek jí jistě poskytne velkou podporu.

Celebrity - další články

Doporučujeme