Konečně, radují se fanoušci. Má Dara Rolins nového přítele?

3. října 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / Rasťo Matys

Od rozpadu sedmiletého vztahu zpěvačky Dary Rolins (45) a rapera Patrika Vrbovského alias Rytmuse (41) uběhlo již půl roku. Zatímco on se brzy oklepal a všem dává na odiv svou lásku k moderátorce Jasmině Alagič (29), zpěvačka kolem svého soukromí spíše mlží. Na internetu se však objevila  její fotografie s pohledným mužem a fanoušci mají jasno: "Konečně, krásný pár!"

Dara Rolins se v posledních měsících podle svých slov soustředí hlavně na práci. Poté, co se však na internetu objevila jedna fotografie, získali její fanoušci opět naději, že ji snad potkala láska. Mužem, který snímek zveřejnil, je Rasťo Matys (34). A podle pevného objetí je jasné, že si je se zpěvačkou velmi blízký.

“Jaký by to byl krásný párek!” objevilo se hned v komentářích a i množství dalších reakcí vyznívá v podobném duchu. Fanoušci se zkrátka ihned začali radovat a tvrdili Daře, že se k ní Rasťo od pohledu velmi hodí. Bohužel k naplnění jejich přání zřejmě nikdy nedojde.

“Dobří přátelé jsou jako hvězdy. Ne vždycky je vidíš, ale vždycky víš, že tam jsou!” napsal pohledný Rasťo ke snímku. Tohle přátelství ovšem v romantickou lásku jen tak nepřeroste, protože mladého muže přitahuje stejné pohlaví.

Fanoušky zpěvačky však může těšit, že absence partnera Daru ani po několika měsících samoty nijak netrápí. “Nový vztah nehledám, ale nemám to tak, že vedle sebe už nikoho nechci. Jen teď na něco, čemu se říká vztah, nemám náladu. Líbí se mi ten pocit a vědomí, že na mě v pravý čas něco jako láska odněkud vybafne,” svěřila se Rolins Super.cz.

View this post on Instagram

good friends are like stars you don't always see them but you know they're always there!

A post shared by rasto matys (@rastomatys) on

Celebrity - další články

Doporučujeme