Nová Miss World Krystyna Pyszková. Čelí rasistickým útokům, těsně před finálem prožila rozchod

13. března 2024·Celebrity·Redakce

Krystyna Pyszková. (Foto: Profimedia)

Po 18 letech má Česká republika novou Miss World. Po Taťáně Kuchařové se jí stala dvaceti čtyřletá Krystyna Pyszková z Třince. Kráska odletěla pracovně z Indie, kde se finále konalo, na Mauricius. Dívka ale teď musí čelit velké publicitě, která v sobě nese i negativní věci.

Krystynu čeká dlouhá cesta, než se dostane domů do České republiky. Domů se dostanu asi za dva týdny. Na letišti mě budou moci uvítat všichni, kdo mi fandili. Moc vás domů zdravím a děkuji za podporu,” svěřila se blonďatá kráska. Oddělila se ale od ní ředitelka soutěže Taťána Makarenko, která se vrátila zpět do Česka.

Po přebalení kufrů mizí do Egypta s finalistkami letošního ročníku. Jsem neskutečně šťastná a pyšná! Věděla jsem, že je Krystyna Miss Czech Republic, ale nyní ví o jejích kvalitách celý svět.” A při té příležitosti se svěřila se zajímavou informací. Krystyna měla v době finále Miss World skoro čtyřicítku horečku! Byla pod léky, ale zvládla to dokonale. Je to prostě bojovnice.” 

Nová Miss World se ale ještě před finále musela potýkat s další nepříjemností. Po pěti letech se rozešla s přítelem Radkem. Byly nějaké věci, které mě z jeho strany ve vztahu zklamaly. Snažili jsme se to zachránit, ale dopadlo to, jak to dopadlo. Zůstali jsme kamarádi, co se dá dělat.Bohužel nastaly nějaké situace, které dospěly k tomu, že jsme se rozešli. Momentálně jsem single.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Miss World (@missworld)

Jasné je, že spoustu lidí Krystyně vítězství přeje. Ale najdou se samozřejmě i tací, kteří na ni útočí a myslí si, že její vítězství není zasloužené. Vadí jim, jak dívka vypadá. Miss Česká republika je krásná, nepochybně. Mohla by být dvojčetem loňské vítězky, ale i ona hluboko uvnitř ví, že ta koruna měla jít do Botswany. Věřím, že je nejvyšší čas, aby se africké/černé země stáhly z této šarády. Rok co rok posíláme to nejlepší, a i když je jasné, že by měly vyhrát, jsou upozaďovány,“ zní jeden z komentářů. I další si myslí, že vyhrát měla Miss z Botswany. Botswana zvládla s přehledem poslední disciplínu a měla vyhrát. Je jasné, že nechcete, aby vyhrál Afričan.

Celebrity - další články

Doporučujeme