Pedro Pascal: Kdybych nezískal roli v Buffy, skončil bych jako bezdomovec

27. března 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Pedro Pascal (Foto: Profimedia)

Hvězda seriálu – The Last Of Us, Pedro Pascal, se rozpovídal o své roli v seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Právě tento ikonický seriál ho zachránil před rozhodnutím ukončit hereckou kariéru. I když se nejednalo o velkou roli, pomohlo mu to z finančních problémů a hlavně se dostal k dalším hereckým příležitostem.

Pedra jsme mohli vidět v celé řadě úspěšných seriálů a filmů, jako například Hra o trůny, Mandalorian, Kingsman, Narcos atd. Než se z něj stala hvězda, byl jen dalším hercem, který se potácí od jedné průměrné role k další, ale jeho odolnost se mu nakonec vyplatila a dnes patří k nejuznávanějším umělcům Hollywoodu.

Nechybělo ovšem málo a charismatický herec se mohl vydat na jinou kariérní dráhu. „Na účtu jsem měl asi 7 dolarů (170 Kč) a výplata za mé účinkování v Buffy, přemožitelce upírů, mi zachránila život. Díky tomu jsem mohl vytrvat a nevzdat to,“ zavzpomínal Pedro na své účinkování v oblíbeném teenagerském seriálu z devadesátých let.

Pedro Pascal je za roli v seriálu Buffy, přemožitelka upírů vděčný. (Foto: Profimedia)

Pedro si zahrál v první epizodě čtvrté řady postavu jménem Edward. Jedná se o studenta prvního ročníku vysoké školy, který stejně jako Buffy necítí, že by do chaotického života na vysoké škole zapadl. Když na něj Buffy narazí, vzájemně si pomohou pochopit mapu školního areálu a při rozhovoru zjistí, že v tom nejsou sami a divák má z postavy Pedra dobrý pocit. Jenže zatímco Buffy se vydá na svou kolej, Pedra přepadnou upíři a udělají z něj jednoho ze svých. V epizodě ho nakonec Buffy v podání Sarah Michelle Gellar zabije. Herec i dnes svou účast v seriálu miluje a vychvaluje zkušenost se Sarah, která se v té době těšila v Americe velké slávě.

Celebrity - další články

Doporučujeme