Po šedesátce má postavu jako dvacítka. Heidi Janků dováděla v plavkách v moři

21. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Heidi Janků (Zdroj: Profimedia)

Když se podíváme na Heidi Janků, rozhodně bychom neřekli, že oslavila 61. narozeniny. Zpěvačka má totiž dokonalou postavu, kterou by jí mohla závidět kdejaká mladší kolegyně. A není se čemu divit, že se svým perfektním tělem ráda pochlubí i v plavkách.

Věk je v jejím případě opravdu jen číslo. Heidi Janků se po roce vrátila na ostrov Martinik, kde loni své šedesáté narozeniny. A i letos tam slavila. Ne svoje, ale kamarádky narozeniny. A jak je vidět podle fotek, zpěvačka se může pyšnit figurou lepší než kdejaká dvacítka. “Jsem stejně jako loni na Martiniku, kde mám dva kamarády. Jsou to moji dva fanoušci, kteří mě sem v rámci mých šedesátin pozvali. A protože jsem minule vzala kamarádku a všichni jsme zjistili, že si rozumíme, tak letos zase pozvali ji, protože tento rok slaví padesátiny. Slavíme už devátý den a je to velmi náročné,” svěřila se usměvavá hvězda webu eXtra.cz.

Když se podíváme na fotky, je jasné, že zpěvačka, která už se vrátila do Čech a plně se věnuje koncertům, si desetidenní dovolenou v Karibiku řádně užila. Relaxovala na pláži a nabírala energii i sluníčko na chladné dny, které dorazily do Česka. Na její postavě není ani gram tuku, proto se může hrdě ukazovat v plavkách. Jak sama říká, žádnou speciální dietu či cvičení nedodržuje. “Jsou tam nějaké rezervy, ale já to neřeším,” přiznala.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Heidi Janků (@heidijanku)

Dobré geny má Heidi zřejmě v rodině. O maminku ale přišla jako mladá, ale její teta je v perfektní kondici. A to před dvěma lety oslavila 90. narozeniny. ​”Maminka mi umřela, když mi bylo jedenáct let, ale mám tetu, její sestru, které je 92 let a nikdo by jí to nehádal. A kdyby ji netrápily kolena a nohy, tak pořád funguje stoprocentně. Bydlí pořád sama a umí si kolem sebe vše udělat, funguje jí hlava, takže si myslím, že ta genová nálož je tam jasná,” dodala zpěvačka.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme