Překvapení u oblíbeného herce! Robert Urban přiznal, že už není sám

1. března 2024·Celebrity·Redakce

Robert Urban (Zdroj: Frekvence 1)

Herec Robert Urban má zase o trochu více důvodů k úsměvu. Krasavec známý třeba ze seriálů ZOO či Eliška a Damián má vedle sebe novou ženu a dokonce se s ní pochlubil i na svých sociálních sítích.

Seriálový Damián  ještě loni v létě tvrdil, že je sám a že mu to tak vyhovuje. „Jsem single a je to dobré. Člověk ten život vnímá zase trochu jinak,“ objasnil pro web Prima Ženy Robert Urban. Dříve tvořil pár s Andreou Kheilovou, se kterou chodil čtyři roky a dokonce plánovali založit rodinu.

Nakonec to dopadlo jinak a Urban byl nějakou dobu sám. Teď je ale všechno jinak. Tmavovlasá kráska, o které toho zatím moc nevíme, je novou ženou jeho srdce. Podle informací Blesku pochází slečna z Ostravy – stejně jako Robert. A víc toho nevíme, protože herec tajemnou neznámou neoznačil a napsal k fotce jen stručná srdíčka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ROBERT URBAN (@roobert.urban)

Fanoušci a kolegové mu štěstí a lásku samozřejmě přejí. Srdíčko mu poslal třeba jeho seriálový kolega z Elišky a Damiána Jan Komínek či seriálová Eliška alias Emma Smetana. Snad nám herec brzy prozradí, kdo je jeho nová přítelkyně.

Celebrity - další články

Doporučujeme